Koncerter

BAEST

De danske dødsmetal-darlings i BAEST, har taget Danmark og udlandet med storm, siden de sendte debuten ‘Danse Macabre’ på gaden i 2018. De århusianske dødsmetallere har turneret Europa tyndt med genrens legender som Entombed A.D., Aborted, Abbath og Decapitated – og udsolgt spillesteder på deres soloturnéer, spillet på på både Roskilde Festival, Copenhell og Eurosonic.

BAEST satte for alvor dødsmetallen ind i folkebevidstheden, med DR dokumentaren ‘Den Satans Familie’, der fulgte dem på tour i Europa, diverse GAFFA-forsider, og live-optrædener i prime time.

I et forsøg på at tæve verden endnu længere ned i sølet, udgiver BAEST deres ventede 3. album ‘Necro Sapiens’ her i 2021. For at understøtte dette slag mod kloden, tager BAEST på en omfattende tour, der inkluderer Rusland, øerne mod vest og hele det europæiske fastland – og herunder også VEJLE ALIVE.

Publikum kan forvente en old school lyd af dødsmetal, som ærer genrens forfædre og legender, men som tilføjer en brutal aura. BAEST er dødsmetal med en tidløs appel.