Tilmeld event

Vil du være med til at skabe Vejle Alive?

Formålet med Vejle Alive er at understøtte enhver facet af kulturlivet i genåbningen af Vejle og hæve barren for samarbejdet mellem Vejle Kommunes aktører på tværs af erhverv, kunst, kultur og turisme, så vi sammen kan vise vores by, natur og kultur på nye måder.

Vejle Musikteater, Bygningen og Jelling Musikfestival opstiller tre scener i byen med indhold i ni dage – fra 25. juni-3. juli – men håber at mange flere af byens aktører vil være medskabere, så det bliver en uge fyldt med hyggelig summen i hele Vejle.

Sidder du med en god idé til et event, der kan vække Vejle på en ny måde, kan du ENTEN

 1. oprette et Facebook-event
 2. gøre Vejle Alive til medarrangør på eventet
 3. så opretter vi arrangementet i programmet for Vejle Alive her på hjemmesiden

ELLER du kan udfylde formularen herunder:
  Retningslinjer for events

  Arrangementet kan være alt fra en grillaften, en prøvesmagning til et fortovshalbal. Kravet er blot, at eventet inviterer ind til en oplevelse, der strækker sig udover det, I plejer at tilbyde. Arrangementerne kan være både gratis og med entré, med og uden forsalg eller vi kan håndtere billetsalg for jer via vejlealive.dk.

  Det er den enkelte arrangørs ansvar at sikre at et arrangement opfylder gældende krav og restriktioner – herunder også for corona.

  Vejle Alive forbeholder sig retten til at afvise arrangementer, der f.eks. ikke overholder gældende retningslinjer, virker stødende, fremstår sikkerhedsmæssigt uklart eller har politisk karakter.

  Alle godkendte events bliver inkluderet på Vejle Alives hjemmeside og delt i en ugentlig opsamling, som vi lægger på Facebook.

  Støtte til arrangementer

  En pulje er øremærket til at støtte op om skæve, vigtige, nysgerrighedspirrende påfund, fortrinsvis i centerbyerne i Vejle Kommune. Du kan søge om midler til et arrangement ved at kontakte Anders Hess på ah@bygningen-vejle.dk

  Har du spørgsmål kan du kontakte Vejle Alive på info@vejlealive.dk.